Založniki

Pridružite se naši mreži

Izkoristite potencial vaše spletne strani z uporabo komplementarnih oglasnih produktov in virov prihodkov.

Httpool vam bo pomagal pri izbiri optimalne kombinacije oglasnih oblik ter strategije monetizacije, tako za mobilne spletne strani kot sekundarne oglasne pozicije na vaši spletni strani. Za založnike v centralni in vzhodni Evropi ter Aziji Httpool predstavlja partnerja za monetizacijo inventorija na mednarodni ravni. Lokalni založniki z visoko kvalitetnim inventorijem na mobilnih napravah ter računalnikih lahko preko podjetja Httpool monetizirajo svoje premium ter sekundarne oglasne pozicije. Kontaktirajte najbližjo Httpool pisarno za pomoč pri izbiri optimalne kombinacije.

Pridružite se nam

Vaše ime, podatke podjetja in poslovni elektronski naslov ter druge podatke označene z (*) potrebujemo, da za vas pripravimo ponudbo in vam jo posredujemo. V kolikor podatkov ne želite oddati, vašega sporočila ne bomo prejeli. Odjavite se lahko na način, kot je to navedeno v Politiki o varstvu osebnih podatkov.

Strinjam se, da se moji osebni podatki shranjujejo in uporabljajo z namenom prejemanja e-novic s strani podjetja Httpool.

Strinjam se, da se moji osebni podatki shranjujejo in uporabljajo z namenom prejemanja ponudb in drugih promocijskih sporočil s strani podjetja Httpool.

Prebral sem in strinjam se s Politiko o varstvu osebnih podatkov.