O nas

Pridružite se nam

Httpool ponuja zanimive priložnosti dela v mednarodnem digitalnem prostoru.

Httpool svojim zaposlenim ponuja edinstvene mednarodne izkušnje v stalno razvijajočem se digitalnem medijskem svetu. Httpool ponuja izzive, priložnost za učenje ter rast, na osebni ter profesionalni ravni.
 
Httpool zaposluje posameznike, ki kažejo izjemen interes za spletno oglaševanje ter nove oglaševalske tehnologije. Izkušnje na področju digitalnega tržnega komuniciranja, strokovno svetovanje in strast do novih tehnologij so lastnosti, ki jih pri iskanju novih sodelavcev vedno tudi zasledujemo.
 
V kolikor pa v sebi prepoznate lastnosti osebe, ki bi tudi proaktivno lahko prispevala k uspehu podjetja, se nikakor ne ustavite.
 
Vse prijave bodo obravnavane diskretno.

Prosta delovna mesta

Delovno mesto
Opis
Frontend Spletni Razvijalec (m/ž)
Zaradi povečanega obsega dela v našo ekipo vabimo več razvijalcev ali razvijalk, ki bodo primarno sodelovali pri izgradnji in nadgradnji naprednih uporabniških vmesnikov. Gre za delo, kjer je pomembno tako znanje frontend tehnologij kot tudi občutek za uporabniško izkušnjo. Glede na znanje, izkušnje in želje pa bodo imele ta osebe tudi možnost pri razvoju ostalih sistemov.
Backend Spletni Razvijalec (m/ž)
Zaradi povečanega obsega dela v našo ekipo vabimo več razvijalcev ali razvijalk, ki bodo primarno sodelovali pri izgradnji in nadgradnji naših integracij s partnerji na zalednih sistemih. Glede na znanje in izkušnje pa bo imela ta oseba tudi možnost pri razvoju ostalih sistemov.
Strokovnjak Strojnega Učenja (m/ž)
Zaradi večjih potreb pri razvoju sistema za avtomatsko upravljanje oglaševalskih kampanj iščemo osebo, ki bo zadolžena za razvoj in implementacijo prediktivnih modelov. Gre za kombinacijo inženirskega in raziskovalnega dela, ki vsebuje podatkovno rudarjenje ter preizkušanje različnih pristopov in algoritmov za namen nadgradnje trenutnih rešitev.
Asistent Projektov Spletnega Oglaševanja (m/ž)
Httpool, največja centralno in vzhodno evropska spletna oglaševalska mreža storitev, na sedežu družbe v Ljubljani, odpira mesto asistenta projektov spletnega oglaševanja.
Httpool Team - Join Us