O nas

Iščemo Frontend in Backend Spletne Razvijalce, Sistemskega Administratorja in Strokovnjaka Strojnega Učenja

Httpool, največja centralno-vzhodna evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in del skupine IMS ter Sony, ponuja nova delovna mesta na področju razvoja.

Ponuja se vpogled v poslovanje enega izmed najhitreje rastočih slovenskih mednarodnih podjetij, spoznavanje ene izmed najperspektivnejših panog, pridobitev izjemno specifičnih in cenjenih znanj z uporabo najnaprednejših tehnoloških rešitev ter tudi sodelovanje z 18-imi sestrskimi družbami, od Indije, Hong Konga do Rusije ter večino centralno evropskih držav v ožji skupini Httpool in sodelovanje z 10 družbami širše skupine IMS v Miamiju in latinski Ameriki.

Prosta delovna mesta

Delovno mesto

Opis

Frontend Spletni Razvijalec (m/ž)

Zaradi povečanega obsega dela v našo ekipo vabimo več razvijalcev ali razvijalk, ki bodo primarno sodelovali pri izgradnji in nadgradnji naprednih uporabniških vmesnikov. Gre za delo, kjer je pomembno tako znanje frontend tehnologij kot tudi občutek za uporabniško izkušnjo. Glede na znanje, izkušnje in želje pa bodo imele ta osebe tudi možnost pri razvoju ostalih sistemov.

Backend Spletni Razvijalec (m/ž)

Zaradi povečanega obsega dela v našo ekipo vabimo več razvijalcev ali razvijalk, ki bodo primarno sodelovali pri izgradnji in nadgradnji naših integracij s partnerji na zalednih sistemih. Glede na znanje in izkušnje pa bo imela ta oseba tudi možnost pri razvoju ostalih sistemov.

Sistemski Administrator (m/ž)

Httpool, največja centralno-vzhodna evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in del skupine IMS ter Sony, razpisuje delovno mesto sistemskega administratorja, ki bo pomagal skrbeti za interno IT infrastrukturo in tudi za 25+ strežnikov (200+ virtualcev) v Linux okolju, na katerih tečejo naši globalni oglasni sistemi.

Strokovnjak Strojnega Učenja (m/ž)

Zaradi večjih potreb pri razvoju sistema za avtomatsko upravljanje oglaševalskih kampanj iščemo osebo, ki bo zadolžena za razvoj in implementacijo prediktivnih modelov. Gre za kombinacijo inženirskega in raziskovalnega dela, ki vsebuje podatkovno rudarjenje ter preizkušanje različnih pristopov in algoritmov za namen nadgradnje trenutnih rešitev.

Nazaj na medijski kotiček