O nas

Httpool je vzpostavil strateško partnerstvo s Facebookom

Httpool bo kot uradni medijski partner Facebooka podjetjem v regiji nudil strokovno svetovanje in pomoč pri postavljanju digitalnih strategij in taktik oglaševanja na Facebooku, Instagramu, Facebook Messengerju in WhatsAppu. Preko partnerja z utrjeno tržno pozicijo, strokovnim znanjem in bogatimi izkušnjami v regiji želi Facebook podjetjem nuditi strokovno lokalno podporo.

Robert Bednarski, direktor za centralno in vzhodno Evropo pri Facebooku, je ob tej priložnosti dejal: »Naš cilj je, da agencijam in oglaševalcem v tem delu Evrope, kjer Facebook nima svojih podružnic, zagotovimo vso potrebno podporo in strokovno znanje. Veseli smo, da bomo s sklenitvijo partnerstva s podjetjem Httpool na tem področju naredili korak naprej in prispevali k večji dodani vrednosti poslovanja podjetij v regiji.« Video intervju si lahko ogledate na spletni strani Marketing Magazin-a.

»Da Facebook investira v Slovenijo in preostale države v regiji, je izjemno pozitivna novica za vse udeležence. To partnerstvo je veliko priznanje za Httpool in naše dosedanje delo ter vlogo na trgu. Hkrati predstavlja veliko odgovornost, saj bomo z našim delom neposredno vplivali na nadaljnji razvoj slovenskega in regijskega oglaševalskega trga,« je povedal Timotej Gala, direktor Httpoola za centralno in vzhodno Evropo.

S partnerstvom v Sloveniji in regiji bo imel Httpool dostop do številnih primerov dobrih praks, s katerimi bo pomagal agencijam in njihovim naročnikom izkoristiti potenciale Facebook platforme, izvajal izobraževanja, obveščal o prihajajočih novostih, svetoval pri snovanju strategij in ponudil prilagojeno obliko plačevanja. Agencije bodo deležne neposredne pomoči pri reševanju vprašanj, povezanih s politiko oglaševanja, dodatna prednost pa bodo agencijam prilagojena izobraževanja in plačilo neposredno po opravljeni storitvi.

»Oglaševalci v regiji se preko Facebooka in Instagrama povezujejo s svojo ciljno publiko in z njo interaktivno komunicirajo. Facebook jim bo lahko preko partnerstva s podjetjem Httpool pri tem še dodatno pomagal s strokovno podporo in posebej zanje oblikovanimi usposabljanji,« poudarja prodajni partner za centralno in vzhodno Evropo pri Facebooku, Rustam Ziganshin.

Za več informacij o strateškem partnerstvu se prosimo obrnite na facebook@httpool.si.

Nazaj na medijski kotiček