O nas

WeTransfer oglaševanje na voljo tudi pri nas

Httpool je v začetku septembra sklenil EKSKLUZIVNO partnerstvo z gigantom WeTransfer, največjo spletno platformo za izmenjavo datotek visokega obsega.

Partnerstvo omogoča zakup in serviranje celo-zaslonskih oglasov , na do sedaj,  za Slovenijo  povsem novem mediju – WeTransfer.com. Oglaševalcem in medijskim agencijam se tako odpira nov kakovosten lokalni in globalni medij, ki ga bodo vključevali v svoje integrirane medijske strategije. Oglaševalci lahko izbirajo med statičnimi, dinamičnimi, interaktivnimi in video oglasnimi formati in pri tem svoji blagovni znamki s celo-zaslonsko prisotnostjo omogočijo ekskluzivnost in dominantnost.

WeTransfer   uživa lojalnost svojih uporabnikov, saj ti namesto storitev, kot so DropBox ali Google Drive, raje uporabljajo enostaven in hiter način pošiljanja več-obsežnih datotek, ne da bi pri tem izgubljali čas z registracijo, gesli in z vsakokratno prijavo.  Prijaznost do uporabnikov in vse večja naklonjenost takšnemu načinu prenosa se kažejo tudi v obisku in številu uporabnikov. V letu 2015 je WeTransfer platforma podvojila obisk na svojo spletno stran WeTransfer.com, strmo rast pa pričakujemo tudi v prihodnje, saj je platforma na voljo v vseh državah sveta in mesečno zabeleži preko 37 milijonov unikatnih uporabnikov, ki v mesecu dni pošljejo več kot 100 milijonov datotek.

Nataša Smirnov, direktorica Httpool Slovenija: “WeTransfer je še eno pomembno priznanje, ki priča, da nas globalni mediji prepoznavajo kot vplivnega in zanesljivega partnerja. WeTransfer je pomembna pridobitev, saj z njim uspešno širimo nabor premium ekskluzivnih oblik oglaševanja, ki so bile do sedaj za oglaševalce nedosegljive. Hkrati z WeTransferjem oglaševalcem in agencijam odpiramo nov kanal, s katerim bodo lažje nagovarjali vedno težje dosegljivo mlajšo aktivno populacijo, ki sicer velja za kreativno, inovativno in proaktivno. Uporabnike WeTransferja bi z vidika odnosa do inovacij, lahko označili tudi kot ”prve in zgodnje kupce”, ki se ne bojijo tvegati, po novostih posegajo hitreje, uporabljajo številne vire informacij in svoje mnenje ter priporočilo aktivno delijo z drugimi.

 

John de Lang, International Sales direktor za Wetransfer.com: “Httpool smo izbrali zaradi možnosti strateškega in strokovnega načina oglaševanja v severo-vzhodni Evropi in Aziji.  Httpool z ekskluzivno-prodajnim zastopništvom ni le strateška prednost v geografskem pomenu, vendar pomemben dolgoročni partner, s katerim bomo sledili poslovnim ciljem tudi v posamezni regiji”.

Nazaj na medijski kotiček