O nas

LinkedIn izobraževanje: Think big and act ambitious! The largest business network will help you grow

The largest business network will help you grow.

Ljubljana, 15. 6. 2016  Httpool je v sodelovanju z LinkedInom pripravil srečanje v Radison Blu Plaza Hotelu, kjer je Ian Hurlock, Partner Sales Manager, EMEA iz LinkedIna, predstavil, kako razmišljati »na veliko« in razširiti svoj posel z največjim profesionalnim omrežjem na svetu. Velik poudarek je namenil vlogi in moči, ki jo ima pri tem vsebinski marketing in kako vsebino na LinkedInu še izboljšati.

V nadaljevanju srečanja je Tadej Rovtar, strateški direktor projektov iz Httpoola,predstavil najnovejše možnosti oglaševanja na LinkedInu, moč personaliziranih sporočil in pomen relevantnih vsebin. Udeleženci so spoznali številne načine, s katerimi LinkedIn zagotavlja kakovostno in natančno opredelitev ciljne skupine in targetiranje. Pogled je bil usmerjen tudi na primere uspešnih slovenskih kampanj in dobrih praks.

Podjetji Httpool in LinkedIn sta z lanskim letom sklenila strateško sodelovanje,  Httpool pa je danes ekskluzivni zastopnik LinkedIn oglasnega prostora v 19 državah Srednje in Vzhodne Evrope. Agencije in oglaševalci so ob podpori Httpoola deležni vseh priložnosti, ki jih LinkedIn ponuja tudi slovenskim oglaševalcem doma, kakor tudi v vseh državah sveta.

Veliko zanimanje podjetij in številen odziv udeležencev na srečanje nedvoumno dokazuje, da LinkedIn nima več le zaposlitvene vloge.  LinkedIn predvsem povezuje strokovno in poslovno javnost širom sveta. S svojo tehnološko platformo in rešitvami pomaga graditi skupnost, ustvarjati relevantne vsebine, obveščati skrbno izbrano ciljno javnost, pridobivati kakovostne kontakte in graditi odnos s potencialnimi strankami.

»Ekskluzivno sodelovanje z LinkedInom popolnoma ustreza naši »cross-channel« poziciji. Omogoča nam edinstveno prednost na trgu in priložnost, da tudi v segmentu poslovanja s podjetji našim partnerjem ponudimo nove in učinkovite komunikacijske kanale in jim pomagamo rasti in širiti poslovanje tudi zunaj naših meja,« je dodala Nataša Smirnov, direktorica Httpool Slovenije.

Med številnimi udeleženci tokratnega srečanja so bili prisotni tudi STO – Slovenska turistična organizacija, Si.mobil, Nova KBM, Generali, Toyota Adria, Pivka, Iskratel, SnT in drugi.

 

Nazaj na medijski kotiček