O nas

Httpool po Twitterju še v ekskluzivno partnerstvo s podjetjem LinkedIn

Podjetji Httpool in LinkedIn najavljata sodelovanje v 17 državah Srednje in Vzhodne Evrope

Ljubljana, 23. 9. 2015 – Httpool z navdušenjem najavlja sklenitev partnerstva s podjetjem LinkedIn, ki je slovensko podjetje imenovalo za ekskluzivnega zastopnika oglasnega prostora na področju 17 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Partnerstvo vključuje poleg Slovenije tudi Rusijo, Grčijo, Albanijo, Madžarsko, Bosno in Hercegovino, Bolgarijo, Hrvaško, Češko, Slovaško, Makedonijo, Romunijo, Srbijo, Ukrajino, Latvijo, Estonijo in Litvo. Agencije in oglaševalci bodo odslej lahko s pomočjo Httpoola popolnoma izkoristili priložnosti, ki jih ponuja LinkedIn.

LinkedIn je z več kot 384 milijoni uporabnikov v več kot 200 državah največje spletno omrežje poslovnih uporabnikov na svetu . Platforma združuje v Srednji in Vzhodi Evropi več kot 13 milijonov uporabnikov in je dostopna v 24 jezikih, med drugim tudi v češčini, romunščini in ruščini. Oglaševalci v regiji lahko sedaj ob podpori Httpoola prek LinkedIna dostopajo do potencialnih potrošnikov in kontaktov iz poslovnega sveta.

Fredrik Bernsel, direktor prodaje EMEA regije pri LinkedInu , je ob sklenitvi sodelovanja povedal: »Želeli smo razširiti naše storitve in ponuditi možnost oglaševalcem v regiji, tako da se lahko še bolj povežejo z našimi aktivnimi poslovnimi uporabniki na trgih Srednje in Vzhodne Evrope. Za ekskluzivno sodelovanje s Httpoolom smo se odločili zaradi močne geografske prisotnosti na vseh omenjenih trgih, pa tudi zaradi izjemnih referenc podjetja.«

»Navdušeni smo nad priložnostjo, ki jo ponuja sodelovanje z LinkedInom, ki popolnoma ustreza naši »cross-channel« poziciji. Pravzaprav bo Httpool s pomočjo partnerstva svojim oglaševalcem omogočil dostop do ekskluzivne mreže poslovnih uporabnikov in oglaševalskih priložnosti z enega mesta,« je dodal Aljoša Jenko, ustanovitelj in direktor Skupine Httpool .

 

O podjetju Httpool

Httpool je mednarodna spletna oglaševalska mreža in idealen partner medijskih agencij, ki iščejo celostne digitalne oglaševalske storitve. Httpool ponuja najširšo možnost izbire oglasnih produktov ter rešitev na vseh digitalnih komunikacijskih kanalih (Display, Video, Engagement, Social ter Performance), tako na mobilnih napravah kot računalnikih.

Httpool uporablja visokokakovostne lastne tehnologije ter izbrane svetovno priznane licenčne rešitve. Ima široke mednarodne izkušnje in preko svojih pisarn v 22-ih državah Centralne in Vzhodne Evrope ter Azije zastopa Twitter, BBC, AOL, Spotify ter mnoge druge lokalne in globalne založnike. Za več informacij o podjetju obiščite stran www.httpool.com .

 

O podjetju LinkedIn

LinkedIn povezuje poslovne uporabnike širom sveta z namenom vzpostavitve novih uspešnih poslovnih povezav, obenem pa ustvarja nove načine podjetij za zaposlovaja, trženje storitev in prodajo. Vizija podjetja LinkedIn je ustvarjanje novih priložnosti za vsakogar, ki je del svetovne delovne sile ob stalnem razvoju prvega svetovnega Gospodarskega Grafa.

Za več informacij o poslovnih rešitvah, ki jih ponuja LinkedIn, in za koristne nasvete o tem, kako najbolje izkoristiti vašo prisotnost na omrežju LinkedIn, obiščite https://business.linkedin.com/marketing-solutions/company-pages/get-started.

 

Za več informacij:

Nastja Breg

Marketing & Account Manager 

p:   +386 1 47 90 504  | m:  +386 40 599 609  | skype:  nastjabreg

w:  www.httpool.si  | fb:  facebook.com/httpool   | t:   twitter.com/httpool
______________________________________

 

Nazaj na medijski kotiček