O nas

Medijski kotiček

 

 • WeTransfer vikend kampanja

  V sredo, 21. marca je WeTransfer naznanil nadvse ambiciozno kampanjo ki bo izkazala podporo demonstracijam, ki bodo po svetu potekale jutri, 24.marca. Otroci, družine in vsi nasprotniki orožju in množičnim napadom bodo zbrani skupaj v en glas zahtevali spremembe.

  WeTransfer vikend kampanja: Boj proti nasilju in ne-nadzorovani uporabi orožja.

  Več
 • Iščemo Frontend in Backend Spletne Razvijalce, Sistemskega Administratorja in Strokovnjaka Strojnega Učenja

  Httpool, največja centralno-vzhodna evropska spletna oglaševalska mreža storitev, s prisotnostjo v Aziji in del skupine IMS ter Sony, ponuja nova delovna mesta na področju razvoja.

  Več
 • Httpool
  Zaradi povečanega obsega poslovanja v svojo ekipo vabimo samostojnega računovodjo (m/ž)

  Httpool je največja centralno in vzhodnoevropska spletna oglaševalska mreža storitev, prisotna tudi v Aziji in Indiji, ter lastniško povezana z družbo Sony IMS.

  Več
 • Httpool
  Zaradi povečanega obsega poslovanja v svojo ekipo vabimo poslovnega sekretarja (m/ž)

  Httpool je največja centralno in vzhodnoevropska spletna oglaševalska mreža storitev, prisotna tudi v Aziji in Indiji, ter lastniško povezana z družbo Sony IMS.

  Več
 • team
  V svojo ekipo vabimo vodjo projektov spletnega oglaševanja (m/ž)

  Httpool je največja centralno in vzhodnoevropska spletna oglaševalska mreža storitev, prisotna tudi v Aziji in Indiji, ter lastniško povezana z družbo Sony IMS.

  Zaradi povečanega obsega poslovanja v svojo ekipo vabimo vodjo projektov spletnega oglaševanja (m/ž), s sedežem v Ljubljani.

  Več
 • Iscemo-studenta
  V svojo ekipo vabimo asistenta projektov spletnega oglaševanja (m/ž)

  V svoje vrste vabimo študenta komunikologije, tržnega komuniciranja, medijev ali sorodne družboslovne smeri. Od tebe pričakujemo le, da si želiš nabirati izkušnje v spletnem oglaševanju, da si spreten v izražanju, hitro prevzemaš nove tehnologije, se ne ustrašiš izzivov in odgovore najraje iščeš v raziskovanju in analiziranju podatkov.

  Študentom odpiramo obzorja v digitalni svet tržne komunikacije

  Več
 • Polona-Javornik
  Polona Javornik nova direktorica Httpool Slovenija

  Ljubljana, avgust 2017 Z avgustom je vodenje Httpool Slovenija prevzela Polona Javornik. Skupaj z Natašo Smirnov, direktorico oddelka strateških naročnikov, bosta okrepili vlogo slovenskega Httpool-a kot svetovalca integriranih digitalnih storitev z jasno vizijo snovanja poslovnih rešitev, ki so usmerjena k naročnikom.

  Ljubljana, avgust 2017

  Več
 • Aljosa-Jenko-httpool
  Podjetje IMS Internet Media Services kupuje večinski delež podjetja Httpool

  Miami, London 6. julij 2017 IMS, hčerinsko podjetje podjetja Sony Pictures Television Networks in eno največjih podjetij za prodajo digitalnih oglasov v Latinski Ameriki je oznanilo nakup večinskega deleža Httpool-a, vodilne spletne oglaševalske mreže v Srednji in Vzhodni Evropi.

  Miami, London 6. julij 2017

  Več
 • Go-aviator.sh
  Iščemo razvijalce v programskem jeziku Go

  V sklopu novih projektov vabimo v našo ekipo razvijalca ali razvijalko z izkušnjami v programskem jeziku GO. Gre za delo na zalednih sisteme, ki omogočajo ali streženje oglasov ali poizvedujejo na virtualnih bazah podatkov.

  Več
 • WeTransfer oglaševanje na voljo tudi pri nas

  Httpool je v začetku septembra sklenil EKSKLUZIVNO partnerstvo z gigantom WeTransfer, največjo spletno platformo za izmenjavo datotek visokega obsega. Partnerstvo omogoča zakup in serviranje celo-zaslonskih oglasov, na do sedaj, za Slovenijo povsem novem mediju - WeTransfer.com. Oglaševalcem in medijskim agencijam se tako odpira nov kakovosten lokalni in globalni medij, ki ga bodo vključevali v svoje integrirane medijske strategije. Oglaševalci lahko izbirajo med statičnimi, dinamičnimi, interaktivnimi in video oglasnimi formati in pri tem svoji blagovni znamki s celo-zaslonsko prisotnostjo omogočijo ekskluzivnost in dominantnost.

  Httpool je v začetku septembra sklenil EKSKLUZIVNO partnerstvo z gigantom WeTransfer, največjo spletno platformo za izmenjavo datotek visokega obsega.

  Več